Gastenboek

Wij waarderen uw mening over pizzeria/grillhouse Manara. U kunt daarom in ons gastenboek hieronder een reactie achterlaten.

 
 
 
 
 
 
 
6 berichten.
Erik uit Groningen heeft geschreven op 8 juli 2019 om 17:32
Ik ben een vaste klant bij Manara Stadskanaal. Het eten is heerlijk en de service uitstekend!
Jack Chote uit De Meern heeft geschreven op 12 mei 2017 om 22:03
Komen nog niet zo lang in het centrum van Stadskanaal. De laatste keer moesten we op zoek naar een avondmaal na onze 'lange' trip van bijna 4 uur. Na even zoeken komen we terecht bij grillroom 'Manara'. De eigenaar houdt van lekker vlees en dat zet hij graag voor aan zijn gasten. We werden getrakteerd op een heerlijke maaltijd. Als dan een klant belt omdat deze alvast de bestelling wil doorgeven voor morgen, liggen we helemaal in een deuk. Wat een gekkigheid. Vandaag een tweetal maanden later bezoeken we deze uitbater opnieuw. Je wordt begroet met een glimlach. Erg uitnodigend. We eten met Jayant Chote nog even voordat hij de nacht zal doorbrengen op het terrein van KCNN Kartbaan Vledderveen. De eigenaar van Manara is deze keer de 'one meal sponsor' voor Jayant. We betalen onze eigen maaltijd en onze coureur wordt getrakteerd. Wat een lief gebaar. Hij wilde enkel met Jayant op de foto. Bedankt Manara....
vaste klant uit stadskanaal heeft geschreven op 10 mei 2017 om 16:05
altijd heerlijk eten, zowel de pizzas als de schotels vallen goed in de smaak!! soms mag het iets meer belegd zijn, maar meestal is alles top! zeker een aanrader!
bekend adres uit stadskanaal heeft geschreven op 9 juni 2016 om 22:34
Super goeie zaak alleen jammer dat je geen stempel krijgt voor spaarkaart of een keer korting als je zo vaak besteld of een keer wat extra's maar goed eten is Super
rick uit zaandam heeft geschreven op 14 augustus 2015 om 15:34
smikkelen en smullen
Kenan uit Stadskanaal heeft geschreven op 14 augustus 2015 om 13:31
Het eten bij manara is verrukkelijk! Ik ga er zeker nog een paar keer bestellen! Aanrader: Ovenvers broodje Kipfilet met scherpe saus ?